بسسسسسسم الله اولا قلي الخضار التاليه
القرع ،،الجزر ،،الباذنجان ،، البطاطس ،،الكوسا، واي خضار حابه تضيفينه او تستثنينها
نقع الرز بما حار لمده نص ساعه ثم سلقه مع الملح والزيت نص استواء
تقطع بصلتان شرائح وتوزع في قعرالصينيه الطبقه الثانيه الطماطم المقطع شرائح
الطبقه الثالثه الخضار المقليه
الطبقه الرابعه الفلفل الحار بامكانك الاستغنا عنه
الطبقه اللي بعدها الفلفل الرومي
الطبقه اللي بعدها الرز وبعدين ضعي في الكوب ماء حار ووضع الماجي حتى يذوب والبهارت الكاري
والفلفل الاسود والقرفه وخمس حبات هيل وخمس حبات قرنفل
وتصبينه عليه وبعدين تضغطي بالملعقه على الرز وتحكمي اغلاق الصينيه وتضعينه في الفرن
والنار ههههههاديه لمده ربع ساعه
في اثنا ماتخلص صلحي الصوص وهو
قطعي الطماطم بشكل عشوائي وظعيها في الخلاط مع قليل من الملح والماجي وثلاثه قرون فلفل
اخضر وبهارات الكاري والفلفل الاسود وفصين ثوم
وقطعي بصل في قد حتى يتحمر وضعي الخلطه اللي في الخلاط في القدر لمده خمس دقائق
وطلعي الصينيه من الفرن واقلبيها وضعي الصوص في صحن جانبي
وبالهنا والشفاء